
Σκουλάς Ηλίας
Ο Ηλίας Σκουλάς είναι Executive Chef με εναλλακτική οπτική γωνία και χαρακτηρίζεται απο τους ειδικούς ένας απ τους επιδραστικότερους Σεφ της 20ετίας. Θεωρείται απ το κοινό ως ο άνθρωπος που φτιάχνει τα καλύτερα Burger της χώρας και μάλιστα εκτός ανταγωνισμού. Είναι Σύμβουλος Σεφ σε κορυφαίες Ελληνικές Βιομηχανίες τροφίμων (Βενέτης, Φάρμα Μητσόπουλος, Lydia’s)
Έχει διατελέσει Chef σε γνωστά εστιατόρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Vardis Pentelikon, Buenos Aires, Ψιψίνα, Oro Toro, Lotus Mykonos, Fairmont San Francisco, 1903, Rare, Alte Schule, Mova, Food Mafia, Rock n Roll, Diego de la Vega, Joomla, Ανανίας, klp)
Είναι καθηγητής σε Αθηναϊκά ΙΕΚ και αρθρογραφεί για τη Γαστρονομία σε μεγάλες εφημερίδες και περιοδικά.
Me in socials: