Γιώργος Καραγεώργος

Ονομάζομαι Καραγεώργος Γεώργιος και ασχολούμαι επαγγελματικά ως Ζαχαροπλάστης τα τελευταία 2,5 χρόνια! Από μικρός θυμάμαι να ασχολούμαι με την ζαχαροπλαστική. Όλα ξεκίνησαν από την κουζίνα της μαμάς στην ηλικία των 6 ετών όπου η περιέργεια μου για τη ζαχαροπλαστική μεγάλωνε και ήθελα να “βοηθάω” όσο γίνεται στην παρασκευή του κλασικού μαμαδίστικου κέικ και τα κουλουράκια που όλοι μας έχουμε χαραγμένα στις παιδικές μας αναμνήσεις. Περνώντας τα χρόνια αυτή η περιέργεια όλο και μεγάλωνε και μεγάλωνε και έψαχνα τρόπους να μαθαίνω πράγματα πρώτα από βιβλία, περιοδικά και αργότερα από το Ίντερνετ. Δεν ήμουν και από τους καλύτερους μαθητές στα σχολικά μου χρόνια…προτιμούσα να διαβάζω βιβλία ζαχαροπλαστικής παρά αρχαία, μαθηματικά και έκθεση. Έτσι ξεκίνησα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την ζαχαροπλαστική αφού είχε και είναι το πάθος μου. Φτάνοντας στην ηλικία των 18 και καλούμενος να αποφασίσω όπως και οι υπόλοιποι συμμαθητές μου το μέλλον μας επαγγελματικά…. Αποφάσισα να κάνω το πάθος μου επάγγελμα! Κλείνοντας ο σχολικός κύκλος, άνοιξε ο κύκλος των σπουδών όπου και ολοκληρώθηκε με επιτυχία παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε με την πανδημία. Ξεκίνησα να εργάζομαι λοιπόν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του ’20 σε ένα ιταλικό εστιατόριο στη Μύκονο (D’Angelo), έπειτα σε ένα θεματικό καφέ στην Αθήνα ( Cap Cap) για ενάμιση χρόνο και το καλοκαίρι που μας πέρασε σε ένα εστιατόριο στη Μύκονο (Alemagou) και τους τελευταίους τρεις μήνες στο Παρίσι σε ένα εστιατόριο. Αυτά είναι με λίγα λόγια η πορεία μου προς το παρόν…Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον γιατί έχω άτομα δίπλα μου που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, την οικογένεια μου και τους φίλους μου και τους ευχαριστώ πολύ !

Me in socials: