Στα πλαίσια του 2ου Spercheiada Circus Street Food Festival η οργανωτική επιτροπή ανακοινώνει την δράση Street Eats & Wheels.

Μια δράση που ταιριάζει απόλυτα σε όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, τα ταξίδια στην φύση και φυσικά μέσα από την διοργάνωση μας, το street food!

Ποιος μπορεί να συμμετέχει στην δράση Street Eats & Wheels;

Εσύ φυσικά! Πάρε λοιπόν το αυτοκίνητο σου, την οικογένεια σου ή την παρέα σου και έλα να εξερευνήσεις μαζί μας μια μαγική διαδρομή στον Δήμο Μακρακώμης με πλοηγό την διοργάνωση και στάσεις σε αξιοθέατα του τόπου μας. Εάν συμμετέχεις σε κάποια λέσχη αυτοκινήτου ή ομάδα αυτοκινήτων στείλε την δράση στην παρέα σου. Σας περιμένουμε όλους!

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της δράσης;

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και σε ώρα που θα καθοριστεί σε επόμενο χρόνο ο πλοηγός θα σε περιμένει στα Λουτρά Υπάτης και από εκεί όλα τα αυτοκίνητα μαζί μια παρέα θα ακολουθήσουμε μια φανταστική διαδρομή προς την Δυτική Φθιώτιδα!

Κατά την διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν steps σε αξιοθέατα του τόπου μας όπου εκτός από τις φωτογραφίες θα υπάρχουν εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες του Street Eats & Wheels!

Η ομάδα των αυτοκινήτων θα φτάσει στο τέλος της διαδρομής στην πόλη που διεξάγεται το 2ο Spercheiada Circus Street Food Festival. Την Σπερχειάδα!

Εκεί εκτός από το φανταστικό Street Food φαγητό περιμένει όλους τους συμμετέχοντες ένας Too Furious τερματισμός και υποδοχή που κάθε φίλος τους αυτοκινήτου θα λατρέψει! Τα φλας θα αστράφτουν, η μουσική θα μας ξεσηκώσει και το φαγητό θα ετοιμάζεται!

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση με τις αγαπημένες σου εταιρίες στο χώρο του αυτοκινήτου και φυσικά άφθονο φαγητό και μουσική για να συνεχίσεις μια φανταστική ημέρα στο 2ο Spercheiada Circus Street Food Festival!

Πέραν από τις φωτογραφίες που θα αναρτήσει η διοργάνωση (για αυτό φρόντισε να έρθεις με το αμάξι γυαλισμένο…) θα λάβεις και το αναμνηστικό της συμμετοχής σου!

Κάλεσμα προς όλους τους συμμετέχοντες οδηγούς / λέσχες αυτοκινήτων

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή τόσο σε λέσχες αυτοκινήτου όσο και σε μεμονωμένους οδηγούς με την συμμετοχή στο όχημα μέχρι όσα άτομα επιτρέπονται από τον κατασκευαστή του. Στο Too Furious Stage (Κεντρική Πλατεία Σπερχειάδας Αθανασίου Ακρίδα) επιτρέπεται ο τερματισμός  μόνο οχημάτων ΙΧ έως 5 θέσεις και κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στην ειδική φόρμα της διοργάνωσης. Ο οδηγός φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την τήρηση του ΚΟΚ.

Κάλεσμα προς όλους τους επαγγελματίες στο χώρο του αυτοκινήτου.

Βάσει του πλάνου χορηγιών της εκδήλωσης σας καλούμε να συμμετέχετε στην εκδήλωση μας ως χορηγοί και κυρίως ως εκθέτες καθώς βάση και των περσινών στοιχείων το Spercheiada Circus Street Food Festival αναμένεται να συγκεντρώσει και φέτος πολύ κόσμο με έντονο μάλιστα ενδιαφέρον από τους φίλους του αυτοκινήτου λόγω της δράσης Street Eats & Wheels.

Αυτοκίνητο Πλοηγός της διαδρομής

Αυτοκίνητο πλοηγός της διαδρομής θα είναι το
Νέο Hyundai Kona Electric από

kona-electric-hyundai-870x430

Υποστηρικτές δράσης

Υποστηρικτές Τερματισμού

Δηλώσεις συμμετοχής οδηγών