Κάλεσμα εθελοντών

Οι εθελοντές αποτελούν σημαντικό κομμάτι κάθε διοργάνωσης, πόσο μάλλον για τον πολιτισμό της πόλης μας. Με δραστηριότητες, που καλύπτουν κάθε ηλικία και φάσμα, από το στήσιμο και πραγματοποίηση του festival και τις παράλληλες δράσεις το 2ο Spercheiada Circus Street Food Festival θα αποτελέσει πηγή χαράς για τους συμμετέχοντες, μέσω του εθελοντισμού.

Οι εθελοντές θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία με την ενεργό συμμετοχή τους στην υλοποίηση του Φεστιβάλ, αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες, που σχετίζονται με την υποδοχή και την καθοδήγηση του κοινού, την υποστήριξη του προγράμματος και την προώθηση της επικοινωνίας της διοργάνωσης – και όχι μόνο!

Βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η διάθεση για προσφορά και να υποβάλει  μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2024 την αίτηση εθελοντή.

H οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες θα κάνει κάλεσμα τους εθελοντές για να γίνουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ η ομάδα που θα πραγματοποιήσει για ακόμη μια χρονιά με επιτυχία το 2ο Spercheiada Circus Street Food Festival.  Στους εθελοντές θα δοθεί κάθε δυνατή υποστήριξη ενώ με το πέρας του festival θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. 

H οργανωτική επιτροπή