<<Έτοιμο φαγητό (μαγειρεμένο ή όχι) που πωλείται στο δρόμο ή σε οποιονδήποτε άλλο δημόσιο χώρο για άμεση κατανάλωση>>. Αυτός είναι ο ορισμός του street food, του φαγητού της πόλης το οποίο αποτελεί απλή ως προς την παρασκευή και οικονομική τάση φαγητού για εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.

Σας καλωσορίζουμε στο Circus Street Food Festival, το κορυφαίο γαστρονομικό και πολιτιστικό δρώμενο στην περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας, το οποίο πραγματοποιείται για πρώτη χρονιά στην πόλη της Σπερχειάδας.

Για δυο μέρες, 18-19 Φεβρουαρίου 2023, η πλατεία Αθανασίου Ακρίδα (Κεντρική πλατεία Σπερχειάδας), διαμορφώνεται σε μια υπαίθρια αγορά φαγητού, ώστε οι επισκέπτες να δοκιμάσουν αγαπημένες γλυκές και αλμυρές γεύσεις  που να χαράσσουν μνήμες και να συνδέονται αυτομάτως με τον τόπο προέλευσής τους, τη Δυτική Φθιώτιδα. Στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο οινογευσίας του φεστιβάλ θα απολαύσουν, δωρεάν, ετικέτες εκλεκτών κρασιών τα οποία παράγονται σε οινοποιεία της Σπερχειάδας, ενώ παράλληλα οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν δωρεάν σε ποικίλες παράλληλες δράσεις, διαδραστικά παιχνίδια και workshops μαγειρικής.

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα του Circus Street food Festival θα απογειώσουν οι dj’s και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί οι οποίοι θα εκπέμπουν από το χώρο του φεστιβάλ και φυσικά η μεγάλη συναυλία με καλεσμένους τους αγαπημένους Κώστα Μπίγαλη και Πωλίνα, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στις 20.00.

0
Ημέρες
0
Παράλληλες Δράσεις
0
Συμμετοχές
0
Χορηγοί

Χρυσοί Χορηγοί

Εμφανίζονται με τυχαία σειρά
Αντίθεση Cafe
Σπανός Δ. & Σία
geranisNet