Δελτίο τύπου

Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική.

Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να “φορτίζει τις μπαταρίες του” και να συνεχίζει…

Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς ή αλλιώς τα «Κίτρινα Ποδήλατα» όπως διάλεξαν να ονομάσουν το συγκρότημά τους πριν από 24 χρόνια, επιστρατεύουν την  ανεξάντλητη σκηνική τους ενέργεια, το  χιούμορ τους και την μοναδική διάδραση τους με το κοινό , διατηρώντας ιδανική ισορροπία ανάμεσα στις σημαντικότερες στιγμές της πορείας τους, καθώς και σε επιλεγμένες -πάντοτε με λόγο και αιτία- αναφορές σε εμβληματικά τραγούδια της εγχώριας και ξένης σκηνής, δημιουργώντας ένα δυναμικό rock συναυλιακό live!

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ, από τις πιο εντυπωσιακές ερμηνεύτριες της γενιάς της, με την εκρηκτική της παρουσία και τα τραγούδια της υπόσχεται να μας συγκινήσει και να μας ξεσηκώσει αλλά και να μας ταξιδέψει μέσα από αγαπημένες διασκευές!

Μια μοναδική σύμπραξη τριών γενεών με κοινή αφετηρία την αγάπη στη μουσική!

Το Σάββατο 09 Μαρτίου 2024 και ώρα έναρξης 21:00 στην Κεντρική Πλατεία Σπερχειάδας και το 2ο Spercheiada Circus Street Food Festival! Είσοδος Ελεύθερη. Μην λείψει κανείς!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *