Δελτίο Τύπου

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στη Σπερχειάδα το 1ο circus street food festival με πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Μακρακώμης, την Κοινότητα Σπερχειάδας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον ΟΠΑΣΤΕ.

Για ένα διήμερο η πλατεία της Σπερχειάδος μεταμορφώθηκε σε μία υπαίθρια κατάμεστη στεγασμένη και θερμαινόμενη αγορά φαγητού. Οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία μέσα από αυτή την τεράστια διοργάνωση να γευτούν τις γαστρονομικές προτάσεις της περιοχής μέσα από την σύγχρονη τάση του street food, να διασκεδάσουν, να χορέψουν, να χαρούν, να γελάσουν και όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι, να περάσουν μαγικά και τελικά αυτό είναι που έχει τη μεγαλύτερη αξία και μένει στο τέλος της ημέρας… 

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτέλεσε μία σημαντική τονωτική ένεση ρευστότητας στην τοπική αγορά η οποία ήταν αποτέλεσμα της τεράστιας και μεθοδευμένης εργασίας της ομάδας που διοργάνωσε την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά τον διακεκριμένο σεφ κύριο Ηλία Σκουλά για τη συμμετοχή του όπως και τους συντοπίτες μας Κώστα Χαντζούλη και Γιώργο Καραγεώργο, αλλά και τις επιχειρήσεις εστίασης της Σπερχειάδας που στήριξαν με τη συμμετοχή τους τη διοργάνωση και συγκεκριμένα:


Meating street food

il postino

Coffee tree

Αγαθοεδέσματα

Θερμές ευχαριστίες στους συλλόγους που στήριξαν τη διοργάνωση και ιδιαίτερες ευχαριστίες τους μικρούς μαθητές του 1ου και 2ου δημοτικού σχολείου Σπερχειάδας για τη συμμετοχή τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Κύριλλος Πάρης, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς, Ελένη Μακρή, Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής, ο Αντιπεριφεριάρχης Κώστας Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τσελεπής. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπερχειάδας Νίκος Τζιβελέκας, ο πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, Δήμαρχοι Στερεάς Ελλάδας, αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Κυρίτσης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Ευχαριστούμε πολύ τον Φιλοζωϊκό Σύλλογο Φθιώτιδας 2017, την ΚοινΣΕΠ Ανεμώνη και την κα Ηβα Τσιάμη.  

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που αγκάλιασαν την ιδέα και ανταποκρίθηκαν και τον κ. Στέλιο Πυρρωστή για τη στήριξη που προσέφερε στην ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

Τους χρυσούς χορηγούς:

Αντίθεση Καφέ

geranisNet

Κ. Σπανός και ΣΙΑ

Τις εταιρίες:

Kopanis logistics

Κυρίτσης (Hyundai Kia Motors)

ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ

Τους χορηγούς επικοινωνίας

Star Κεντρικής Ελλάδας

TvStar.gr

LamiaPolis

Σας ευχαριστούμε θερμά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2ο Circus Street Food Festival

Η Οργανωτική Επιτροπή